cv


Student | App/ webdesign | UI/UX Design |
Online Marketing

Hey! Leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn portfolio website. Ik zal me even kort voorstellen. Mijn naam is Ayleen Koeleman. Ik ben net 21 geworden en ik studeer Communication and Multimedia design aan de Haagse hogeschool. Inmiddels zit ik in mijn laatste jaar en ben ik druk op zoek naar een afstudeeropdracht die helemaal voor mij is weggelegd.

Naast school werk ik nu vijf jaar bij de Albert Heijn in Voorburg. Bij de Albert Heijn voer ik diverse werkzaamheden uit. Sinds kort zijn we met een klein groepje actief bezig met de Facebookpagina. Bij de Albert Heijn kan ik met de kleinste dingen al een heleboel betekenen voor de klant en dat is precies wat ik leuk vind om te doen!

Sinds een half jaar ben ik gestart als ZZP'er. Dit is eigenlijk gekomen doordat ik na de online marketing minor aan de slag ben gegaan voor de opdrachtgever. Als ZZP'er kan ik nu vaker en makkelijker opdrachten buiten school aannemen en uitvoeren. Vanwege school neem ik nog niet veel opdrachten aan.

Op dit moment ben ik op zoek naar een toffe en uitdagende afstudeerstage! Ik wil eigenlijk net even iets anders dan een website herontwerpen. Mijn voorkeur gaat uit naar een interactief scherm of een app met toffe nieuwe functionaliteiten. Mijn doel is om de gebruikservaring voor de doelgroep te optimaliseren.

Dus heb jij of ken jij iemand die een leuke afstudeeropdracht voor mij heeft? Laat het me dan weten!


Benieuwd naar mijn CV? Download hem dan hier!cv