CARELESS

Webdesign, 2018

Beschrijving.

Afstuderen komt nu wel heel dichtbij! Dit project diende als voorbereiding op ons afstudeerstage. Zelf op zoek naar een opdrachtgever en een opdracht. Gelukkig had ik vrij snel een te gekke opdracht gevonden. Een nieuwe website voor Careless Events & Support. Dit bedrijf is sinds kort opgericht. Ook het logo en de visitekaartjes zijn door mij ontworpen.
Careless had nog geen naamsbekendheid opgebouwd en was online nog niet aanwezig. Daarom was een website een goede uitkomst om mee te beginnen. We kregen hier 9 weken de tijd voor en het project was volledig zelfstandig.

Eindresultaat.

Op dit project ben ik het meest trots. Het ontwerp gaat ook daadwerkelijk gebruikt worden voor de website van Careless. De aanpak die ik hier toegepast heb is iets anders dan wat ik gewend was. We mochten volledig de methoden en technieken zelf bepalen. Er was nog geen website of huisstijl. Ik begon vanaf nul.
Ik ben onderzoek gaan doen naar de doelgroep en heb gekeken naar de concurrenten. Uit gesprekken met de opdrachtgever heb ik een beeld geschetst van de kernwaarden en de wensen van de opdrachtgever. Deze heb ik gecombineerd met de wensen en behoeften van de gebruiker. Ik heb de conceptfase overgeslagen en heb gekozen voor moodboards. De sfeer bleek namelijk erg belangrijk bij de doelgroep.
Het eindproduct is een keer getest bij de doelgroep en aangepast aan de hand van de feedback. Het nieuwe ontwerp wil ik graag nog testen voordat de website gebouwd gaat worden.